onsdag 16 december 2009

Tangenterna ar saaa sega

Alltsa 35-40 graders sol snurrar till skallen lite. Pa ett mestadels bra satt.
Okej.
16/10
Imorgon bitti far vi med taget till Hampi, en stad inat landet. Kant for sina tempel (vad annars).
Har mest gjort inget annat an sitta i skuggan, ligga och flyta pa vagorna i Arabiska havet som mest ar 30 grader varmt och dricka farligt goda drinkar for nagra kronor st. Fatt massage tva mornar av Raja, ett nice yogapass med densamme uppe pa klippan i solnedgangen och en knasig Silent noise party - dvs horlursdisco med galna indier fran Mumbai och ackliga irlandare som svar och ar rasistiska.Kul endo. Lirat lite boll mot indierna, de vann forsta dagen men igar fick vi en fet revansch. Men jag fick blasor och skit pa fotterna till foljd. Mina fotter suger.

Fina, glada men ibland arga vildhundar. Kossor lite varstans, pa stranden, i restuarangen. Fattiga indier, rika ryssar. Tontiga svenskar.
Goa ar fantastiskt men imorn drar vi alltsa. SKONT.



Naval, nu borjar solen sjunka mot havet och temperaturen sjunker nagot. Ska ta ett dopp och kanske handla lite bland Goas kommers. Hangmatta, byxor och kanske flipflops.


Ha det! / N

2 kommentarer:

  1. Hej kära Nils.
    Coolt, konstigt, rikt. Som det ska vara när man reser. Blir mkt avundsjuk.
    Har kollat på era bloggar efter nyheter utan att sett nåt, så bad nån mig gå in på Fejjan i nåt ärende – och där var du, helt nyss! Och sen var din blogg full med nytt!!
    Här är det fullt med snö och lillasyster älskar det. Hon pratar fortfarande om er varje dag, men vet att ni är i Indien (vad det nu är för nåt).
    Många kramar, Pappa

    SvaraRadera
  2. Nils! Hittade hit idag! Älskar dina iakttagelser och funderingar, som att få en liten liten skärva Indien genom dina seeeeeeeeeeeeeega tangenter. Och så skriver du så bra!
    Krama alla! Mycket! Jag saknar er enormt! (Därav alla utropstecken...)

    SvaraRadera