måndag 8 augusti 2011

An argument with myself

Hej.
Ja nej vi ar inte pa stranden langre. Men likval pa ett internetcafe med bra uppkoppling. Sa har far ni lite mer strandbilder fran diverse strander omkring Guanacaste.
Om djungelna ar Jurassic Park sa ar kusten Pirates of Carribean, bara sa att ni kommer i ratt stamning.

Costa Rica kanns ganska ofta som ett stort lekland for naturintresserade. Markliga djur, tusentals faglar, svinga dig mellan traden och susa fram genom tradtopparna fastspand i en stalvajjer.

Och den storsta kulturkrocken hitills kan mycket val resultera i just en riktig krock.
For har tar man garna bilen till krogen och kor sedan glatt hemmat manga timmar och glas senare. Nej, vi tar istallet taxi.
Ett val som inte kanns helt sjalvklart utan snarare mer principiellt.
Aka med nagon som tagit nagra glas men kor langsamt och har bilbalte i sin bil eller aka med en taxi som kor helvilt och saknar bilbalten.
Det blir ju det senare anda, att kora bil full ar ju bara dumt i huvudet. Trots allt.

Nu befinner vi oss vid Arenal, en stor vulkan. En av varldens mest aktiva. Det ryker ur den men ar sakert anda. Men spannande nog.

Nu maste vi snart ga till de varma kallorna vi ska bada i ikvall.

Puss och kram.















1 kommentar:

  1. Hej Nils!
    Anita ligger i mitt knä och tvättar sig i lugn o ro medan jag läser allt och ahar och åhar över allt jag läser om dina upplevelser i Nathalie-land. Era blixtar kan tala med våra här på Fårö som vacker omger oss sammmanblandade med ett skönt och sensomrigt regn. Massa kramar till er båda från mig och Anita och en fridfull ö från en annan kontinent.(jo då, Gotland kommer inte från Sverige alls från början) puss Isa

    SvaraRadera